Segueix les pàgines d’Instagram de @dacia_esp i @beciervehicles i comenta perquè vols córrer la Trail 100 Andorra by UTMB®.

El comentari que tingui més “likes” al post del concurs anclat a l’Instagram de Becier Vehicles serà el guanyador del dorsal.

ANAR AL POST

Criteris de Selecció i Participació

– Per a poder participar al concurs d’un dorsal per a la Trial 100 Andorra by UTMB®, els participants hauran de seguir les pàgines d’Instagram de @dacia_esp i @beciervehicles i comentar perquè volen córrer la Trail 100 Andorra by UTMB®. El comentari que tingui més m’agrada al post anclat al perfil d’Istagram de Becier Vehicles serà el guanyador del concurs.
– Entre tots els participants s’escollirà al propietari del compte d’Instagram que guanyi el concurs.
– La participació a Trail 100 Andorra by UTMB® de la mà de DACIA, no comporta cap remuneració ni pagament per participar en l’Ultra Trail d’UTMB®, sufragant-se únicament per DACIA la despesa del dorsal. El trasllat cap a o des d’Andorra al punt d’origen del participant no està cobert i és responsabilitat del participant.
– El guanyador podrà triar quina cursa realitzar entre les propostes de l’organització per a la Trail 100 Andorra by UTMB®.
– El candidat elegit haurà d’acceptar les condicions establertes per Becier Vehices per poder obtenir el dorsal. Aquestes condicions se li facilitaran un cop hagi resultat guanyador del dorsal.
– Ni DACIA ni Becier Vehicles són organitzadors ni responsables de la Trail 100 Andorra by UTMB®, facilitant al guanyador els mitjans abans esmentats per participar en la Ultratrail de UTMB®.
– El responsable de la cursa de la Trail 100 Andorra by UTMB® en què participa el guanyador del concurs és UTMB®, entitat a qui ha de reclamar el participant per qualsevol succés i circumstància que es produeixi en la cursa. Estant obligat el participant en la cursa a acceptar les condicions exigides per UTMB® per disputar la cursa.
– El guanyador del concurs es fa responsable de la seva condició física i de salut per participar en la Ultratrail d’UTMB®, no assumint Dacia ni Becier Vehicles cap responsabilitat per la manca de forma física o condicions de salut del participant per disputar la cursa, ni de les conseqüències que puguin derivar-se per al participant en disputar la cursa.