Política de cookies

La nostra web https://www.becier.ad/ (en endavant, la “Web”) utilitza una tecnologia anomenada “cookies” (en endavant, “Galetes”) amb la finalitat de poder demanar informació sobre l’ús de la Web. Us informem que podem utilitzar Galetes amb la finalitat de facilitar la vostra navegació a través de la Web, distingir-lo d’altres usuaris i analitzar els vostres hàbits de navegació dins de la Web.

Aquesta política de galetes té per finalitat informar-vos de manera clara i precisa sobre les galetes que s’utilitzen a la nostra Web (en endavant, la “Política de Galetes”).

A l’accedir a la Web per primera vegada veurà un baner on s’informa a l’usuari de l’existència i ús de Galetes. En el mateix baner hi ha un enllaç directe a la Política de Galetes amb informació més detallada i l’opció d’acceptar explícitament la política, així com la possibilitat de modificar la configuració de les Galetes.

1. Que són les galetes?

Una galeta és un petit fitxer de text que s’emmagatzema en el teu navegador quan visites gairebé qualsevol pàgina web. La seva utilitat és que la pàgina web sigui capaç de recordar la teva visita quan tornis a navegar per aquesta web. Les galetes solen emmagatzemar informació de caràcter tècnic, preferències personals, personalització de continguts, estadístiques d’ús, enllaços a xarxes socials, accés a comptes d’usuaris, etc. L’objectiu de les galetes és adaptar el contingut de la web al teu perfil i necessitats.

La informació recollida a través de les galetes pot incloure l’adreça IP, data i hora de visites a la Web, les pàgines visionades dins de la Web, el temps que ha estat a la nostra Web i els llocs visitats just abans i després i altres dades de navegació. Així les galetes permeten obtenir informació sobre els seus hàbits de navegació.

2. Quines galetes s’utilitzen en aquesta Web?

A continuació podeu veure el llistat detallat de Galetes que instal·la el servei Google Analytics a través de la nostra Web:

Galetes Finalitat Durada
Google Analytics (_ga) S’utilitzen per identificar i distingir un usuari. Emmagatzemem un identificador de client únic (ID de client), que es genera aleatòriament. S’utilitza per calcular les interaccions dels usuaris (visites, dades d’usuaris, sessions i campanyes) per optimitzar els serveis que ofereixen. 2 anys
Google Analytics (_gid) S’utilitza per identificar el mateix usuari durant un dia 1 dia
Google Analytics (_gcl_au) S’utilitza per comprendre la interacció de l’usuari amb la Web. 15 dies
Plugin WordPress (pll_language) Guarda l’idioma escollit en la navegació. 1 any
WordPress (tk_lr) (tk_r3d) Galetes analítiques de WordPress que recopila informació de com és utilitzat el servei de WordPress. És una col·lecció de mètriques internes d’activitats de l’usuari per a millorar l’experiència de l’usuari. 1 any.
WordPress (tk_or) Galeta analítica de WordPress que recopila informació de com és utilitzat el servei de WordPress. 5 anys.

3. Rebuig i revocació del consentiment

Podeu rebutjar l’ús de galetes en aquesta Web i revocar el vostre consentiment utilitzant la següent eina: CONFIGURACIÓ DE GALETES.

4. Eliminació de galetes

En qualsevol cas, us informem que podeu eliminar, bloquejar o deshabilitar les galetes en qualsevol moment modificant la configuració del vostre navegador, que us permetrà rebutjar la instal·lació de totes les galetes o d’algunes d’elles. Si suprimiu totes les galetes d’aquesta Web, a través del vostre navegador, esborrarà també les opcions de configuració que hagueu triat sobre les nostres galetes (acceptació, rebuig o revocació del seu ús). A continuació podeu trobar informació sobre com gestionar l’ús de galetes en funció del navegador utilitzat:

  • Chrome
  • Firefox
  • Safari
  • Internet Explorer

5. Canvis a la Política de Galetes

És possible que actualitzem la Política de Galetes de la nostra Web. Per això, us recomanem revisar aquesta política cada vegada que accediu a la nostra Web amb l’objectiu d’estar adequadament informat sobre com i per a què fem servir les galetes.

6. Política de Privadesa

Podeu llegir la nostra Política de Privadesa per a més informació sobre el tractament de dades personals.

7. Contacte

Si tinguéssiu algun dubte, comentari o suggeriment sobre la Política de Galetes, si us plau escriviu a dpd@becier.ad