1945 – 2022

Amb arrels al sector de l’automoció, Grup Becier segueix una trajectòria d’expansió a través de sinergies i un valor inamovible: la vocació d’excel·lència al servei.

Una empresa familiarandorrana

El meu pare, Josep Betriu Tapies, va fundar Becier l’any 1945. En els seus inicis el que avui dia és Grup Becier tan sols era un petit establiment centrat en el món de l’automoció. No obstant això, el seu esperit emprenedor, juntament amb les grans oportunitats econòmiques de l’Andorra dels anys 50, va fer que aquell petit comerç creixés ràpidament amb la incorporació d’altres línies de negoci relacionades amb el món dels automòbils.

Aquesta ambició per créixer, cercar nous negocis i aportar serveis de la millor qualitat, ha perdurat durant els 75 anys que ha complert la nostra empresa i ha estat una peça clau perquè ens hàgim convertit en el que som avui. Un grup empresarial diversificat en diferents sectors, que compta amb més de 150 col·laboradors i que està present en el dia a dia de la societat andorrana.
Des d’aquí m’agradaria mostrar el meu sincer agraïment a tota la gent que durant els últims 75 anys, i encara avui, han dedicat els seus esforços al creixement del grup.

Tenim visió de futur, i no estaríem fent justícia a les nostres arrels si ens conforméssim amb el que ja està fet. Per aquest motiu, l’equip de Grup Becier treballa constantment per millorar el servei que oferim als nostres clients i participar en el creixement del nostre país. Busquem noves tècniques i tecnologies que ens permetin millorar les línies de negoci existents sense perdre mai de vista les noves oportunitats.

Pere Betriu Puig

President

Josep Betriu Tàpies

Fundador Grup Becier

Promotor Aeroport d’Andorra-La Seu

Fundador Comercial Valira S.A.

Fundador Electrodomésticos Taurus

Pere Betriu Puig

President

Pere Betriu Marfany

Vicepresident Executiu - Àrea Financera

Joan Betriu Marfany

Vicepresident Executiu - Àrea Comercial

David Majoral

Secretari de Presidència i Controller