75_anys_white

1945 > 2020

Amb arrel al sector de l’automoció, Grup Becier segueix una trajectòria d’expansió a través de sinergies i un valor inamovible: la vocació d’excel·lència al servei.

Una empresa familiar,andorrana

El meu pare, Josep Betriu Tapies va fundar Becier l’any 1945. En els seus inicis el que avui en dia és Grup Becier tan sols era un petit establiment centrat en el món de l’automoció. No obstant, el seu esperit emprenedor juntament amb les grans oportunitats econòmiques de l’Andorra dels anys 50 va fer que aquell petit comerç creixés ràpidament amb la incorporació d’altres línies de negoci relacionades amb el món dels automòbils.

Aquesta ambició per créixer, cercar nous negocis i aportar serveis de la millor qualitat, ha perdurat durant els 75 anys que compleix la nostra empresa i ha estat una peça clau perquè ens hàgim convertit en el que som avui. Un Grup empresarial diversificat en diferents sectors, amb més de 150 col·laboradors que està present en el dia a dia de la societat andorrana.
Des d’aquí m’agradaria mostrar el meu sincer agraïment a tota la gent que durant els últims 75 anys i encara avui han dedicat els seus esforços al creixement del grup.

Tenim una visió de futur i no estaríem fent justícia a les nostres arrels si ens conforméssim amb el que ja està fet. Per aquest motiu, l’equip de Grup Becier treballa constantment per millorar el servei que oferim als nostres clients i participar en el creixement del nostre país. Busquem noves tècniques i tecnologies que ens permetin millorar les línies de negoci existents sense perdre mai de vista les noves oportunitats

Pere Betriu Puig

President

Josep Betriu Tàpies

Fundador Grup Becier

Promotor Aeroport d’Andorra la Seu

Fundador Comercial Valira S.A.

Fundador Electrodomésticos Taurus

Pere Betriu Puig

President

Pere Joan Tomàs

Adjunt al President

Pere Betriu Marfany

Vicepresident Executiu - Àrea Finacera

David Majoral

Secretari de Presidència i Controller