ESPRESSO RICCO

Blend cremós amb gran cos i amb notes de xocolata. El procés especial de torrat i l’innovador sistema d’elaboració de cervesa produeixen un espresso cremós i ric amb notes de xocolata, un regust persistent i un cos excel·lent.

ESPRESSO INTENSO

Una barreja de cafè amb cos, sabor intens i crema espessa i persistent. Una barreja cremosa i amb cos, amb un regust i regust intensos i persistents. L’innovador sistema de preparació produeix un espresso cremós especialment intens, amb un regust persistent i equilibrat.

ESPRESSO ROTONDO

Blend premium 100% Aràbica amb un suau sabor i una crema vellutada.

ESPRESSO DECAFFEINATO

Blend descafeïnat 100% Aràabica, de cos ple amb una crema vellutada i un lleuger retrogust xocolatat.

BEVANDA BIANCA

Una deliciosa i delicada beguda amb gust de llet. Ideal per preparar saboroses begudes de xocolata, caffè macchiato o un perfecte te a l’estil anglès amb llet.

TE’ AL LIMONE

Un te refrescant, delicat i amb notes cítriques. Perfecte per a qualsevol hora del dia, des de l’esmorzar fins a l’hora del te, aquest és un te especialment refrescant i apaga la set.

DEK

Amb notes de cereals torrats i avellanes, Blue Dek conté una bona selecció dels millors cafès Aràbica d’Amèrica del Sud. El perfil aromàtic d’aquests cafès es conserva acuradament durant el procés natural de descafeïnació, que respecta la veritable naturalesa dels grans i manté la força i la riquesa aromàtica de la barreja.

GOLD SELECTION

Amb notes de mel i ametlla, Gold Selection conté una excel·lent selecció d’Aràbic rentat recollit a mà a les terres altes d’Amèrica Central i del Sud, barrejat acuradament amb Robusta rentat i semi rentat, com Kaapi Royale (Índia) i Java, i aràbiga natural.

TOP CLASS

Amb tocs de xocolata negra i canyella, Top Class conté una bona selecció d’aràbica rentada, seleccionada a mà a les terres altes d’Amèrica Central i del Sud, barrejada amb cura amb Robusta rentat i semi rentat, com ara Kaapi Royale (Índia) i Java, i aràbica natural.

KAFA FOREST COFFE

Un bouquet d’aromes i fragàncies, amb intenses notes de gessamí i un retrogust típic a mel i anyenc amb tocs de cítrics i cireres madures.

TIERRA COLOMBIA

Una fina barreja de grans aràbics rentats d’alta qualitat per il·lustrar la interpretació de Lavazza dels cafès colombians. Un equilibri perfecte entre notes de fruites tropicals, ratlladura de llima i gessamí, un cos complet i un gust dolç. Gràcies a un sistema de torrat de tambor llarg i “suau” ideal per al cafè exprés, les aromes del cafè es milloren i es conserven.

TIERRA SELECTION

Una barreja d’alta qualitat d’Aràbica natural i rentada d’Amèrica Central i del Sud. Un equilibri perfecte entre notes de flors de gessamí, ametlles i xocolata amb llet, un cos mitjà i un gust delicat.
Gràcies a un sistema de torrat llarg i “suau” ideal per al cafè exprés, les aromes del cafè es milloren i es conserven.

GOOGLE MAPS

Av. d'Enclar, 142

AD500 Santa Coloma

Principat d'Andorra

Dilluns a divendres

8h00 a 13h00

15h00 a 18h00