signe_dacia_white
logo_dacia_zen_7anys

NOMÉS A BECIER TALLERS TENS FINS A 7 ANYS DE GARANTIA EN FER EL MANTENIMENT OFICIAL DEL TEU DACIA

logo_dacia_zen_white

Ara amb el teu manteniment oficial a Becier Vehicles tens fins a 7 anys de garantia per al teu Dacia, amb cobertura renovable fins a 7 anys o 150.000km*.

Tenim plena confiança en la qualitat dels nostres vehicles i els professionals de la Xarxa Dacia. Per això, encara que no hagis fet les teves últimes revisions a la nostra Xarxa o fins i tot encara que el teu Dacia ja no estigui en garantia, estarem encantats de rebre’t de nou.

Perquè la millor garantia és un bon manteniment!

DEMANA CITA AL TALLER DACIA SERVICE

DESCOBREIX LA GAMMA DACIA

boto_spring
boto_sandero
boto_sandero_stepway
boto_jogger
boto_duster

(*)

Garantia Dacia Zen: 1 any de garantia per al teu Dacia per cada manteniment oficial Dacia a Becier Vehicles.

Aplicable a qualsevol vehicle Dacia de menys de 6 anys d’antiguitat.

Cobertura màxima de 7 anys o 150.000km (el que abans passi). Excepte taxis, VTC, autoescoles, RAC i servei públic.

PREGUNTES FREQÜENTS

QUÈ ÉS LA GARANTIA DACIA ZEN?

És una garantia per al teu Dacia que s’activa en realitzar el manteniment oficial a la Xarxa Comercial Dacia. És vàlida durant un any, fins que el vehicle compleixi 7 anys o fins que tingui 150.000 km (el que ocorri abans) i sempre que el cotxe hagi estat mantingut anteriorment segons les recomanacions de Dacia.

EL MEU COTXE POT GAUDIR DE LA GARANTIA DACIA ZEN?

El teu Dacia es beneficiarà de la Garantia Dacia ZEN sempre que estigui fora de garantia o en els seus últims 12 mesos de garantia (legal o extensió de garantia) i tingui menys de 74 mesos (6 anys i dos mesos) a partir de la data de 1ª posada en circulació i menys de 120.000 km.

QUAN COMENÇA I QUAN ACABA LA GARANTIA DACIA ZEN?

La Garantia Dacia ZEN començarà a partir de la data de realització de la revisió oficial corresponent i tindrà validesa durant un any o 30.000 km (el que abans ocorri). En tot cas, la garantia perdé la seva validesa quan el vehicle compleixi 7 anys o 150.000 km (el que abans ocorri).Si el teu Dacia ja no està en garantia, la Garantia Dacia ZEN entrarà en vigor un mes després de la data de realització de la revisió oficial (període de carència).

PODRÉ BENEFICIAR-ME DE LA GARANTIA DACIA ZEN SI EL MEU COTXE JA NO ESTÀ EN GARANTIA?

Per descomptat! Podràs gaudir de la Garantia Dacia ZEN tot i que hauràs d’esperar un mes perquè entri en vigor. A més, la Garantia Dacia ZEN no cobrirà els defectes que tingui el vehicle anteriorment a la data de la revisió.

PODRÉ GAUDIR DE LA GARANTIA DACIA ZEN SI NO HE FET EL MANTENIMENT A LA XARXA DACIA?

Per descomptat! Podràs gaudir de la Garantia Dacia ZEN tot i que no hagis fet els manteniments anteriors en la nostra Xarxa Comercial. En aquest cas, serà necessari que hagis fet els manteniments segons les recomanacions de Dacia per prevenir qualsevol fallada.

QUÈ PASSA SI VENC EL MEU COTXE?

Si venus el teu cotxe, la Garantia Dacia ZEN manté la seva validesa en les mateixes condicions que va ser registrada i es transfereix al nou propietari juntament amb el cotxe sense necessitat que facis res.

logo_dacia_c_white
logo_becier_vehicles_white