Becier Distribucions, les marquesmés reconegudes del mercat

Grup Becier compta amb una extensa experiència en els sectors de la logística i la distribució. Fa més de 55 anys que oferim aquest servei a la població andorrana i s’han distribuït tota mena de productes, des de parament de la llar fins a accessoris automobilístics passant, evidentment, per l’alimentació i les begudes.

Actualment Grup Becier compta amb dues empreses dedicades al sector de la Distribució: Becdamm i Becier Vending.

La primera, Becdamm, distribueix marques líders de begudes i aliments i compta amb el suport estratègic del grup Damm per a oferir un millor servei i assessorament als nostres clients.

D’altra banda, Becier Vending és una empresa especialitzada en la distribució de snacks i cafès tant mitjançant màquines de vending com amb la venda directa al consumidor. Ens adaptem a les necessitats de cada client, ja sigui un restaurador, una empresa de qualsevol dimesió o un client particular.

VEURE MÉS

DDI ANDORRA

champagnes • cerveses • vins • begudes • olis

logo_ddi
VEURE MÉS

VENDING

vending • cafès

logo_b_vending
f_b_vending_lavazza_delatte
LLAR

Cafè Lavazza i altres productes selectes, directament a casa teva en només en un clic.

f_b_distribucions_hoteleria
HOTELERIA

Comptem amb dues línies de negoci diferenciades: una per a l'alimentació i begudes de gran consum, i una altra especialitzada en el món del cafè.

EMPRESA

Gran varietat de productes i serveis amb entrega directament a l'oficina, tot per la vostra comoditat i la dels vostres empleats.

Quènecessites?

Contacta amb nosaltres per a conèixer la nostra gamma de productes i solucions per a hoteleria, empreses i particulars.