L'art del bon cafè,i molt més...

Becier Vending és distribuïdor oficial de la marca Lavazza a Andorra.

Gràcies al suport del productor de cafè més gran d’Itàlia, no només tenim un producte de la millor qualitat sinó que el nostre equip d’experts t’assessora perquè puguis oferir el millor cafè al teu restaurant. A més, cuidem tots els detalls tant en el manteniment de la màquina com en l’elaboració del cafè i totes les receptes que se’n deriven.

Tanmateix, gràcies al sistema de càpsules de Lavazza els amants del bon cafè podreu gaudir del vostre producte preferit tant a casa com a la feina. Des de Becier Vending creiem que un cafè no és el mateix quan està ben acompanyat, per això oferim una gran varietat de snacks i begudes que et podem fer arribar allà on vulguis amb les màquines de vending.

Hoteleria

picto_b_vending_cafetera_bar_c_bottom

La millor manera d’acabar un bon àpat és amb un cafè de qualitat ben servit. Per això que des de Becier Vending no només venem un cafè d’alta gastronomia sinó que us assessorarem perquè el teu equip pugui treure el màxim rendiment del producte proporcionant formacions gratuïtes de la mà de baristes oficials de Lavazza. A més, crearem cartes i receptaris de cafè perquè pugueu concloure els vostres serveis amb un gran final.

Empreses

picto_b_vending_cafetera_c_bottom

Gaudir d’un moment de descans us ajudarà a ser més productius i feliços a l’empresa. Des de Becier Vending proporcionem màquines expenedores amb cafè de la millor qualitat i una gran varietat de snacks adaptats a tots els gustos per a compartir bons moments de desconnexió amb els vostres clients i col·laboradors.

Llars

pictos_b_vending_cafetera_c_bottom

Si vols gaudir del nostre cafè també a casa teva, ara ho tens més fàcil que mai! Consulta la nostra pàgina web de venda en línia i et portarem el cafè allà on vulguis sense que t’hagis de preocupar de res.

Font D'aigua
Lavazza Blue

Màquines Vending

Les màquines de vending són habituals en la majoria d’empreses. I no és una casualitat. La seva presència proporciona un seguit de beneficis que possiblement fins ara no hagis valorat. D’una banda, causen una gran impressió als visitants i clients potencials, i per als empleats implica un plus d’autonomia, flexibilitat i satisfacció disponible les 24 hores.

Becier Vending disposa d’una àmplia gamma de màquines adaptables a totes les necessitats de volum, producte, preu o sistemes de pagament.

DESCARREGA CATÀLEG (PDF)

Lavazza és el productor de cafè més gran d’Itàlia. Durant els més de 120 anys que aquesta empresa familiar ha estat produint cafè, el seu objectiu ha estat sempre el mateix “fer de cada tassa una experiència única”.

WEB OFICIAL
GOOGLE MAPS

Av. d'Enclar, 142

AD500 Santa Coloma

Principat d'Andorra

Dilluns a divendres

8:00 a 13:00 h

15:00 a 18:00 h