logo_izi

MOBILITAT ADAPTADA
A LA SEVA EMPRESA

Política de privacitat

1. Titularitat
www.becier.ad és un domini d’internet de la societat mercantil andorrana SERVEIS TURÍSTICS, S.A.U., societat inscrita al Registre de Societats del Govern d’Andorra, amb el número 6319, i amb número de Registre Tributari A-700474-Z. Amb les dades de contacte següents: Av. d’Enclar, número 142, Edifici Becier, Santa Coloma, parròquia d’Andorra la Vella. Telèfon +376 871 871. Correu electrònic: info@becier.ad

2. Condicions d’accés
L’accés a aquesta pàgina web i a la informació continguda comporta l’acceptació de les condicions previstes en aquest avís legal.

3. Condicions d’ús
La web és de contingut exclusivament informatiu. El seu ús és responsabilitat exclusiva de l’usuari. Aquest s’obliga a fer-ne un ús correcte de conformitat amb la Llei i aquesta Advertència Legal. En cas contrari pot veure compromesa la seva responsabilitat, sigui enfront de SERVEIS TURÍSTICS, S.A.U. o de tercers. L’usuari és informat de la prohibició de reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició, extreure, utilitzar, comunicar públicament, modificar o transformar qualsevol contingut de la web llevat d’autorització expressa i consentida de SERVEIS TURÍSTICS, S.A.U. En cas d’incompliment de les condicions d’accés i ús d’aquesta web, SERVEIS TURÍSTICS, S.A.U. es reserva el dret de prendre, sense previ avís, les mesures necessàries per evitar les activitats i conductes descrites. D’altra banda, SERVEIS TURÍSTICS, S.A.U. podrà modificar en qualsevol moment i sense previ avís el contingut de la web, inclosa la present Advertència Legal. Per aquest motiu, l’usuari ha de prendre consciència de la mateixa cada vegada que decideixi accedir a aquesta web.

4. Propietat intel·lectual
SERVEIS TURÍSTICS, S.A.U. es reserva tots els drets sobre els continguts de la present pàgina web tals com text, imatges gràfiques, fotografies, icones, software, links, tecnologia, i tot altre contingut de text, gràfic o audiovisual, així com el seu disseny, els quals són de la seva propietat. Les marques, noms de domini o signes distintius inclosos en la web no poden ésser usats en cap cas pels usuaris de la web, sense el consentiment de SERVEIS TURÍSTICS, S.A.U.

5. Clàusula d’exclusió de la responsabilitat
SERVEIS TURÍSTICS, S.A.U. no té l’obligació de controlar l’absència de virus o qualsevol altre element informàtic nociu. SERVEIS TURÍSTICS, S.A.U. no es responsabilitza dels danys produïts en els equipaments informàtics dels usuaris o terceres persones, que siguin conseqüència directa o indirecta d’errades tècniques o desconnexions de les xarxes de telecomunicacions.

6. Protecció de dades
Les dades que l’usuari faciliti voluntàriament a ESERVEIS TURÍSTICS, S.A.U. a través de la web, correus electrònics o formularis, poden ser incloses en un fitxer de dades de persones de SERVEIS TURÍSTICS, S.A.U.. L’usuari pot exercir els seus drets d’accés, correcció, cancel·lació i/o oposició adreçant-se per escrit i degudament identificat mitjançant còpia del seu document d’identificació a SERVEIS TURÍSTICS, S.A.U., Av. d’Enclar 142, Ed. Becier, Santa Coloma, Parròquia d’Andorra la Vella, o bé adreçant un correu electrònic a info@becier.ad. En cap cas s’utilitzen galetes (cookies) per a l’adquisició de dades personals identificatives de l’usuari.

7. Enllaços
SERVEIS TURÍSTICS, S.A.U. no exerceix cap control ni accepta cap responsabilitat respecte al contingut de la informació a la qual accedeix l’usuari mitjançant enllaços o hiperenllaços que apareguin en la web.

8. Llei aplicable
La present Advertència Legal es regeix per la normativa andorrana aplicable.

GOOGLE MAPS
ADREÇA

Av. d'Enclar, 142 · Planta 1

AD500 Santa Coloma

Principat d'Andorra

HORARI

Dilluns a dijous

8:30 a 13:30 h

15:00 a 19:00 h

Divendres

8:30 a 19:00 h