logo_b_vehicles

Descobreix tota la gamma:

DODGE

RAM

Challenger

Charger

Durango

RAM 1500

RAM 1500 TRX

Dodge és l’autèntic referent dels muscle cars, la seva gamma inclou tres vehicles icònics, amb un disseny que evoca identitat i potència americana.

  • Challenger. El cotxe americà per excel·lència, manté el seu disseny clàssic audaç i ofereix opcions 4×4. Per als amants de les emocions fortes, la versió SRT Hellcat amb tracció posterior arriba als 808 CV.
  • Charger. És un vehicle de carreres, es va dissenyar pensant en la velocitat i presenta opcions 4×4. La versió SRT Hellcat, amb un motor HEMI V8 6.2L, ostenta el títol de sedan més potent i ràpid del món produït en sèrie.
  • Durango. Es considera el SUV més potent de la història i destaca per la seva gran capacitat de remolc. La versió SRT d’aquest set places arriba fins als 720 CV. També ofereix opcions amb tracció 4×4.

Traça els teus propis camins amb les pick-up de RAM. Les imponents camionetes de la marca americana són resistents, funcionals i compten amb la tecnologia més innovadora. A més ofereixen una gran varietat d’interiors i motoritzacions.

  • RAM 1500. Arrossega quasi sis tones i pot suportar més de 1.000 kg a la part posterior. Tot plegat sense renunciar a la potència americana i a la millor tecnologia. La camioneta més premiada als EUA té un motor V6 Pentastar de 3.6L i 305 CV.
  • RAM 1500 TRX. És la camioneta de mitja tona més potent, revoluciona el concepte de pick-up i està dotat amb un motor HEMI V8 6.2L de 701 CV. Amb la TRX estaràs preparat per als entorns més exigents, acostuma’t a no tenir impediments.
ADREÇA

Av. d'Enclar, 140

AD500 Santa Coloma

Principat d'Andorra

HORARI

OBERT AL PÚBLIC

dilluns a divendres

9:00 a 13:00 h

15:00 a 19:00 h