El Maserati MC20 arriba a Andorra

Una producció única

L’MC20 ha estat desenvolupat pel Maserati Innovation Lab i produït a la històrica planta de Viale Ciro Menotti de Mòdena. El nou superesportiu de la marca italiana és un vehicle especial que encarna l’esportivitat i exclusivitat innata dels vehicles de competició històrics de Maserati.

Actualment el nou MC20 es pot encarregar al concessionari de l’avinguda d’Enclar, 148. El primer exemplar arribarà al concessionari oficial de Maserati a Andorra de cara al setembre.

Els convidats van descobrir totes les novetats de la marca en les quals s’engloben les versions híbrides del Ghibli i el Levante, i el compte enrere per la presentació del nou SUV de la marca que es presentarà a l’octubre: el Grecale.

Tot i que el vehicle només va estar a Andorra durant 24 hores, l’MC20 també es va deixar veure a la plaça The Cloud, on es va organitzar una sessió fotogràfica i un rodatge.

La presentació a Andorra

Maserati inicia una nova era, i Andorra forma part d’ella. La marca del Trident va presentar el nou MC20 al Principat abans del seu pas per la península Ibèrica en un esdeveniment en el qual l’expectació va ser màxima. Una setantena de persones van poder gaudir de les presentacions privades que Becier Vehicles va organitzar en el concessionari oficial de la marca italiana al país.

ADREÇA

Av. d'Enclar, 142

AD500 Santa Coloma

Principat d'Andorra

HORARI

OBERT AL PÚBLIC

dilluns a divendres

9:00 a 13:00 h

15:00 a 19:00 h

dissabte

9:00 a 13:00